Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 23 oktober 2015

Veckobrev v. 43

Denna vecka har vi påbörjat våra gruppsamtal i små grupper. Dessa möten fortsätter även veckan efter höstlovet. Alla har fått olika uppdrag som vi följer upp vid varje möte. Gruppledarna kommer ha möte nästa vecka för att följa upp hur det har gått i de olika grupperna.

Vårt besök på Livrustkammaren var lite segt med mycket prat och man skulle sitta stilla och lyssna. Då var det roligare med lunchtiden på centralstationen, tyckte många!

Vi har idag talat lite om våldshändelsen som utspelade sig på en skola i Trollhättan igår. Det fanns ingen stor oro i klassen kring detta, men det kan vara bra att få prata av sig och ställa frågor om händelsen.

So-läraren, Christian, har skickat med ett brev hem till föräldrarna för att informera om behovet av att eleverna har ett eget mejl-konto som de kan använda i skolarbetet. Vi önskar att ni föräldrar hjälper ert barn att skapa ett Google Drive-konto där eleven kan spara sina skolarbeten och få tillgång till dem från vilken plats som helst. Mer info om detta får ni föräldrar i brevet.

Klassens utvecklingssamtal räknar vi med att starta vecka 46. Vi återkommer så snart som möjligt med tiderna.

Vi hoppas att ni alla får ett riktigt bra höstlov och ser till att ladda batterierna inför kommande utmaningar!
Hade gott!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar