Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 9 oktober 2015

Veckobrev v. 42

Hej!
I tisdags hade vi friidrottsdag på Kvarnängen och 6A var jätteduktiga! Det var så roligt att se hur de dels kämpade hårt själva för att få så bra resultat som möjligt och samtidigt stöttade och hjälpte varandra!
Vissa lärare tycker sig se en förbättring när det gäller arbetsron. Tydligen hade de en superlektion i SO i veckan, slöjdlärarna var jättenöjda och på idrotten har klimatet blivit bättre.

På torsdag 15/10 kl. 18.30 i sal 21 har vi ett extra föräldramöte (se mailad inbjudan). Förutom mentorerna medverkar även skolans elevhälsogrupp, dvs. rektor, kurator och specialpedagog. Vi kommer då att introducera en metod som vi kommer att använda oss av i arbetet med klassen. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma.

På torsdag har vi lärare mitterminskonferens, då vi tittar på måluppfyllelsen för varje elev i alla ämnen. Då sitter alla undervisande lärare tillsammans och vissa klasser/ grupper får därför sluta lite tidigare (strax före kl. 14). Detta gäller dock INTE Hhk-gruppen som har prov då.

Halva klassen har alltså prov i Hhk på tisdag. Se tidigare inlägg om vad de ska kunna.
Hela klassen har prov i historia på torsdag. Se tidigare inlägg om vad de ska ha koll på.
OBS! Påminn gärna om studietiden på måndag och onsdag - ett ypperligt tillfälle att plugga tillsammans!

Vi hoppas alla får en trevlig helg!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar