Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 20 november 2015

Veckobrev nr.2 v.47

Hej!

Det var ett bra föräldramöte i tisdags! Vi är glada att så många hade möjlighet att delta! Vi uppskattade även att en förälder deltagit vid ett flertal lektioner under veckan! Bra både för elever och oss pedagoger har få lite feedback!
Under mentorstid har vi bl a jobbat med att fortsätta fylla i utvecklingsmålen i de olika ämnena. Vi kommer kontakta er nästa vecka angående utvecklingssamtalstider. Denna termin blir det ett enskilt utvecklingssamtal då vi vill lära känna alla lite mer. Eleverna har även fått fylla i en frågeblankett om nätetikett, värdegrund, likabehandling och mobbing. Vi kommer följa upp denna nästa vecka.
Kommande tisdag är det Elevens-val-tid på förmiddagen. Syftet är att elever ska få möjlighet att komma i kapp med sådant de ännu inte hunnit jobba klart med i tidigare uppgifter. Mentor kommer att meddela de elever som måste komplettera i något specifikt ämne.
De elever som inte kontaktats av mentor ska själv välja utifrån de ämnen de känner att de vill fördjupa sig i. Det kommer finnas listor för de olika ämnena uppsatta i korridoren på måndag för eleven att fylla i efter mentorstiden.

Ha en riktigt fin helg allihop!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar