Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 3 februari 2017

Fredag 3/2



Hej, 


En liten påminnelse om att klassen ska börja med designarbete på bildlektionen nästa vecka. Alla ska då ha med sig en avlagd sko som de ska göra om. Har man ingen egen så kanske man kan fråga morfar, grannen eller någon annan i sin närhet.

Vill även påminna om Föräldramötet den 7/2 i hemklassrummet(sal 21) kl 18.00. Gott kaffe utlovas.


På idrotten så har vi precis avslutat arbetsområdet redskapsgymnastik. Alla har kämpat på bra och många var även på extraidrotten i onsdags för att finslipa detaljer. Eleverna har arbetat mycket med att filma olika övningar som de har utfört, gett respons och feedback till varandra på vad som var bra, samt vad som skulle kunna förbättras. De har även haft min dator till förfogande för att kunna kolla på olika gymnastikövningar på nätet.

Länk till Pedagogisk planering för gymnastiken finner ni nedan.

Pedagogisk Planering Redskapsgymnastik

På mentorstiden så fortsätter vi vårt arbete kring mobbning, näthat och allas lika värde. i Torsdags så såg vi en film som handlade om två tjejer som fått utstå mobbning under flera års tid och som till slut försökt att ta sina liv.
Så fokuserade och fångade har jag aldrig sett klassen. En stark film som tar upp otroligt tunga saker, men som även är otroligt viktig att se



Provschemat är spikat och det hittar ni om ni klickar på länken nedan.

.Provschemat VT17

Slutligen så kommer en påminnelse till, det är den om skolrådsmöte.
Länken till den inbjudan hittar ni nedan.

Skolrådsmöte


Önskar er en trevlig helg,
Med vänliga hälsningar,

Henrik, idrottslärare och mentor i klass 7A






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar