Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 9 september 2016

Veckobrev v.37

Hej!

Vi vill börja med att tacka alla föräldrar som deltog på föräldramötet. Vi gick igenom en del formalia kring närvarorapportering och hur vi jobbar med klassen kring gruppdynamik.

Vi nya mentorer presenterade oss, jag, Fredrik och Henrik tycker att vi fått till an bra start med klassen. Eleverna själva tycket att arbetsron är bättre, men vi jobbar kontinuerligt med klassen vid varje mentors tillfälle kring dessa frågor.

Jag, gick igenom hur betygsättning går till, vilka skillnader det blir från 6ans kunskaps krav mot år 9. Eleverna har nu avslutat att jobba mot åk 6 kunskapskrav och jobbar nu mot åk 9.

Henrik pratade om vikten av goda vanor kring mat, det går inte att understryka nog hur viktigt det är. Att äta sig mätt i skolan är en förutsättning för att orka hela skoldagen och kunna prestera så att man får så mycket som möjligt gjort under skoldagen.

Vi har alla haft många riktigt bra lektioner med klassen, men ibland orkar dem inte hela vägen, det är vår högsta prioritering att få god arbetsro i klassen.

Vid Pennan -Fredrik Petersen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar