Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 27 maj 2016

Veckobrev v. 22

Hej!
På mentorstiden i måndags fick eleverna välja aktiviteter till showveckan v. 23. Kolla gärna att ditt/ ert barn att han/ hon har gjort valen. Grupperna håller nu på att sammanställas och senast ska information upp om vilka aktiviteter alla har fått. Eleverna har gjort 3 val och förhoppningsvis får alla sitt första eller andrahandsval. Åk 9 prioriteras på vissa aktiviteter då detta blir deras sista showvecka.
Under veckan kommer också information om varje aktivitet upp, information om t.ex. när aktiviteten börjar och slutar, var man samlas och vad man ska ha med sig. Viktigt att alla tar reda på information om alla sina aktiviteter! Måndag är vi ju lediga och sen kör aktiviteterna igång.

Vi pratade också om att brandtrappan INTE är en lekplats. Tydligen springer fortfarande några där men det är alltså INTE tillåtet. Den är bara till för nödsituationer.

På mentorstiden i tisdags började vi mentorer med enskilda samtal. Vi kommer att fortsätta med detta även under nästa vecka, tills alla har haft. Under tiden vi sitter i samtalen tittar klassen på kortare filmer om nätetikett, något vi kommer att jobba mer med till hösten.

I onsdags sprang de Lunken. Varmt och jobbigt var det men de kämpade jättebra!

Veckan som kommer är sista veckan med lektioner. Kolla gärna om det finns läroböcker eller annat hemma som ska tillbaka för under veckan kommer vi att samla ihop allt. På fredag har vi mentorsdag. Då kommer vi inte att vara på skolan utan på Estö. Klassen har fått önska vad de vill göra den dagen och många av dessa önskemål kan uppfyllas på Estö. Vi äter inte lunch i skolan den dagen. Endera tar de med sig matsäck eller så meddelar du/ ni oss mentorer så får ditt/ ert barn ett matpaket från skolan.

Vecka 23
måndag: ledig
tisdag till torsdag: showvecka med olika schemabrytande aktiviteter
fredag: mentorstid med städning, show och föreläsning i Viahallen

Vecka 24
måndag: fotbollsturnering på Kvarnängen
tisdag: skolavslutning

Vi hoppas ni får en trevlig helg!
Pernilla & Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar