Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 15 januari 2016

Veckobrev v.2

Tillbaka till skolan igen!
Vi hoppas ni alla fått möjlighet att ladda batterierna och känner att livet är ganska bra ändå…

För klassen började terminen med att de fick klara besked att skolan kommer att hålla på nolltolerans vad gäller skolans regler. Rektorn och vi mentorer var mycket tydlig med skolans förväntningar på klassen.

Vi har även introducerat "LISTAN" som ska följa klassen under ett tag framöver. På "LISTAN" kryssar varje undervisande lärare i vilka mål klassen uppnått under dagens lektion. När ett av målen är helt uppfyllt under en hel vecka kommer klassen att belönas med en ännu ej beslutad aktivitet. Målen är de samma som klassen själva tagit fram och som vi presenterade på senaste föräldramötet. Tycker oss redan se vissa ansträngningar i rätt riktning!

Idag åkte klassen iväg till Kvarnängens ishall för att träna på skridskor. Det kommer ske även nästa fredag, samma tidpunkt.

Det kommer att läggas ut nya terminsplaneringar i alla ämnen så snart dessa är klara och mejlade till oss mentorer. Det kommer även att komma upp nya PP:ar i olika ämnen, några fortgår från förra terminen och kommer bytas ut när området är färdigt. Kolla gärna med ditt barn när nya PP:ar finns utdelade eller utlagda här på bloggen under rubriken "Pedagogiska planeringar".

Mario har nu börjat följa klassen som resurs i klassrummet under alla lektioner utom bild. På halvklass-lektioner och språkval kommer det se lite olika ut vilken grupp han följer.

Med hopp om en riktigt god helg!

Sara och Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar