Veckoschema v.40

Veckoschema v.40

Prov i SO.

fredag 11 december 2015

Veckobrev v.51

Hej!

Nu nalkas jullovet och vi har börjat växla ner till ett lugnare tempo. Veckan har innehållit en del betygsprat och vi har även hunnit med att ses i våra smågrupper för samtal om arbetsmiljön. Gruppsamtalen har tyvärr blivit färre än vi avsett då mentorstid försvunnit till andra aktiviteter under några av veckorna efter höstlovet. Grupperna har diskuterat de olika målen som skrevs ned och ska nästa vecka träffas i helklass för att arbeta vidare med dessa. Vi lärare gör också en utvärdering av resultatet som vi sedan ska arbeta utifrån under kommande termin.

Nästa vecka kommer Luciatåget att ske i idrottshallen kl. 10.20. Föräldrar är naturligtvis välkomna! Det brukar bli en fin stund som vi alla ser fram emot. Årets Lucia heter Matilda och går i åk 9. Före och efter luciaframträdandet är det lektioner som vanligt.

Sista rycket i So:n får ni inte glömma - läxförhör i geografi på onsdag - 25 svenska städer!

Torsdagen börjar 8.30 med mentorstid i sal 21. Innebandyn börjar 9.30 och slutar med en bejublad lärarmatch där tappra elever gör ett försök att sätta lärarna på plats! De elever som inte deltar i turneringen väljer bland aktiviteter som t ex julpyssel, film, och lite annat smått och gott. Listor sätts upp i korridoren med information om vad du som elev kan välja mellan. Det blir mer info om detta på mentorstid under veckan, då vi också bestämmer vilka som ska representera klassen i innebandyturneringen.

På fredagen ses vi vid kyrkan strax före kl. 9.30 då alla ska vara på plats i kyrkan. Det är viktigt att alla klasser sitter samlade, inte utspridda i kyrkan. Det blir sång och stipendieutdelning. Efter det går vi tillbaka till skolan och ses i sal 21 för lite mys och betygsutdelning!

Glad Lucia på er alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar